Mansell Street Community Centre

About

Commissioned by the Corporation of London, Mansell Street Community Centre occupies a narrow irregular site in a dense area of the City.

Craned in in only one day, the two self contained units make the building totally demountable so that should the need come to move it, the process will be very simple.

For the time being the community centre and crèche is not only a triumph of architectural flexibility but also a fantastic resource for the local area.

Key Facts

Client Corporation Of London
Completion date 2007
Uses Community Centre & Creche
Installation time 1 day
Total space created 232 m2
Location Mansell Street, London E1
Design / Build Container City™
Engineer Furness Engineering
Units created 3

Testimonials

the community centre is not only a triumph of architectural flexibility but also a fantastic resource for the local area

Related projects